PSV speler Ramselaar kijkt uit naar duel met Bayern

psv wedstrijd

Bart Ramselaar hoopt na het teleurstellende resultaat zaterdag tegen Heracles Almelo (1-1) de knop snel om te zetten met PSV. Woensdag wacht de uitwedstrijd in de Champions League tegen Bayern München. “Dat wordt een ander soort wedstrijd”, zegt Ramselaar tegen NUsport. “Bayern is een mooie club en het geeft ook wel een speciaal gevoel om tegen de top van de wereld te spelen.”

Nerveus is de 20-jarige middenvelder echter niet. “Ik leef niet per se anders toe naar zulke wedstrijden. Tegen Atletico Madrid was ik niet zo zenuwachtig, dat is eigenlijk best wel gek. Ik probeer er gewoon vol van te genieten.”

Ramselaar, die afgelopen zomer voor vijf jaar tekende bij PSV, maakte tegen Atletico (1-0 verlies) als invaller zijn debuut in het Champions League, waarna hij tegen FK Rostov geblesseerd toekeek. Mogelijk wacht tegen Bayern zijn eerste basisplaats in het miljoenenbal, nadat hij tegen Heracles ook al mocht starten.

“Het zou inderdaad zomaar kunnen. Elke minuut in deze competitie is mooi meegenomen, maar laten we vooral hopen dat we iets moois kunnen doen in Duitsland.”

bron: NU.nl